Vesimittarit toimitettiin vaivatta

31.10.2018

Vesimittarit toimitettiin vaivatta

Käyttövesijohtojen saneerauksen jälkeen Asunto-osakeyhtiö Nurmijärven Hippopuistoon hankittiin vesimittarit Koka Oy:ltä. As.oy:n entinen puheenjohtaja Jorma Herkonheimo on tyytyväinen yhteistyöhön LVI-alan maahantuontifirman kanssa.

Kun as.oy Nurmijärven Hippopuistossa oli alkanut ilmetä pistemäisiä vesivuotovahinkoja, oli taloyhtiössä aika toteuttaa putkiremontti. Herkonheimolla itsellään oli kokemusta rakennusalasta, joten hän alkoi itse suunnitella myös putkiremonttia.

– Tänä päivänähän asetukset vaativat, että jos vanhaankin rakennukseen tehdään käyttövesijohtojen saneeraus, niin silloin on asennettava asuntokohtaiset vesimittarit, Herkonheimo kertoo.

Käyttöönotto oli yksinkertaista

– Tavoitteena oli saada taloyhtiöön etämittausjärjestelmä, ja mielellään niin, että laskutustiedot menisivät suoraan isännöitsijätoimiston laskutusohjelaman, Herkonheimo mainitsee.

Koka pystyi palveluillaan vastaamaan näihin toiveisiin. Lisäksi keskusyksikkö on Herkonheimon mielestä hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Sen käyttöönotto tapahtui puhelimitse ja ohjelmallisesti laitetoimittajan kanssa.  

– Se lisätyön määrä, jonka vesimittareiden asennus toi putkiremontin ohelle, oli minimaalinen, Herkonheimo toteaa.

Kunnioittava suhtautuminen asiakkaaseen

Herkonheimon mukaan Koka suhtautui myötämielisesti asiakkaaseen, joka tahtoi olla aktiivisesti mukana suunnittelussa. Hän kertoo, että Kokan työntekijät kohtelivat asiakasta kunnioittavasti ja vastasivat esitettyihin kysymyksiin hyvin.

– Olemme hyvin tyytyväisiä ensiksikin toimittajaan, joka suhtautui kaltaiseemme asiakkaaseen hienosti. Asiakaspalvelu oli hyvää, hintataso kohtuullinen ja toimitusajat pitivät. Siinäpä se, Herkonheimo tiivistää.

« Palaa takaisin