HYDROLINK TABLET

Langattomalla M-BUS tekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä liikkuvalla vastaanottimella
 
GSD-TX langattomat vesimittarit
HYDROLINK tablet

Hydrolink tablet on langattomaan M-BUS tekniikkaan perustuva järjestelmä GSD-TX vesimittareille kiinteällä keskuksella. Mittarit luetaan toimitukseen sisältyvällä tablettitietokoneella, josta lukematiedot voidaan siirtää myös tiedostomuodossa esim. tietokoneelle.

Mittarit lähettävät lukematietoja 30 sekunnin välein. Lukematiedot vastaanotetaan toimitukseen sisältyvään tablettitietokoneeseen tai tarvittaessa lukea suoraan mittareista. Tabletin mittarilistasta voi helposti seurata, miltä mittareilta lukemat on saatu ja mitkä mittarit ovat vielä lukematta. Kohteesta riippuen voi riittää, että ajetaan taloyhtiön pihaan ja odotetaan hetki, että lukemat vastaanotetaan ohjelmaan. Jos kaikilta mittareilta ei saada heti lukemia, voidaan käydä tabletin kanssa esim. rappukäytävässä, että saadaan loput lukemat. Luetut tiedot saa siirrettyä tietokoneelle ja tiedoston saa avattua esim. Excelillä.

Luentapaketti LVI 4482 620

Hydrolink tablet luentapaketti (sis. tabletti-tietokoneen vastaanottimella sekä ohjelmiston):   LVI 4482620

 

 

GSD-TX langaton etäluettava vesimittari

GSD-TX kylmä- ja lämminvesimittarit ovat täysin langattomia etäluettavia huoneistokohtaisia vesimittareita. Eri väriset mittari erottuvat helposti toisistaan. Kulutetun veden määrä tarkastettavissa helposti myös mittarin rullaraskuristsa. Lukematiedot voidaan kerätä myös toimitukseen sisältyvällä tabletti-tietokoneella.

Esite GSD-TX

Huoneistokohtaiset:
DN15 GSD-TX kylmävesi LVI 4418 032
DN15 GSD-TX lämminvesi LVI 4438 023
DN15 liittimet krom. LVI 4481 216

 

DN20 koko:
DN20 GSD-TX kylmävesi LVI 4418 033
DN20 GSD-TX lämminvesi LVI 4438 024
DN20 liittimet (3/4″ x 1″) LVI 4481 206

 

 

WAD-4-huoneistonäyttö

Langaton huoneistonäyttö on yhteensopiva GSD-TX-vesimittareiden kanssa ja saatavana Hydrolink Wireless– ja Hydrolink tablet-järjestelmiin lisävarusteena.

LVI 4482 624              WAD-4

 

Huoneistoihin määritellään kylmän ja lämpimän veden mittarit: GSD-TX kylmävesimittari (LVI 4418 032) ja GSD-TX lämminvesi (LVI 4438 023). Lisäksi mittarien lukija tarvitsee RFM-RBT -luentapaketin, joka sisältää tabletti-tietokoneen ja HYDROLINK-luentaohjelman (LVI 4482 620)

LVI-Työselitysmalli
Työselitysmalli Hydrolink tablet (pdf)
Työselitysmalli Hydrolink tablet (docx)

 

Esite huoneistokohtaisista vesimittareista
Huoneistokohtaiset vesimittarit (pdf)

 

CE/MID tyyppihyväksyntätodistus

CE/MID tyyppihyväksyntätodistus (GSD-mittarit)

Asukkaat voivat seurata päivittäistä vedenkulutustaan lisävarusteena saatavasta langattomasta WAD-4-huoneistonäytöstä