010 286 2000

HYDROLINK wireless

Langattomalla M-BUS tekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä taloyhtiöille huoneistokohtaisen veden mittaukseen ja tiedonsiirtoon.

 

HYDROLINK wireless

HYDROLINK wireless on älykkäiden etäluettavien HYDROLINK -vedenmittausjärjestelmien langaton toteutustapa. Järjestelmä koostuu GSD-TX – vesimittareista, vahvistimista ja keskusyksiköstä. Kulutuslukemia voidaan tarkastella myös Online-palvelusta. Käyttömaksuton palvelu sisältää halutessa aina myös automaattisen sähköpostiraportoinnin. Raportit ovat valittavina eri tiedostoformaateissa, myös suoraan isännöintiohjelmiin tallennettavissa muodoissa (Visma, Tampuuri, Domus, Kupari).

Lisätietoa esitteessä:  Esite Online-palvelu

 

GSD-TX vesimittarit

Hydrolink wireless järjestelmän vesimittarit ovat huoneistokohtaisia DN15 kylmä- ja lämminvesimittareita, jotka lähettävät kultustiedot langattomasti järjestelmän keskusyksikölle. Kumulatiiviset lukematiedot ovat aina luettavissa myös mittarin rullalaskurista

E-1 keskusyksikkö

Keskusyksikkö vasstaanottaa tiedot GSD-TX vesimittareilta ja lähettää ne osoitteessa www.vedenkulutus.fi olevaan Online-palveluun.

 

 

Hydrolink wireless järjestelmää suunniteltaessa pyydämme olemaan yhteydessä laitetoimittajaan järjestelmän toimivuuden varmistamiseksi.

Periaatekaavio
Periaatekaavio Hydrolink wireless

LVI-Työselitysmalli
Työselitysmalli Hydrolink wireless

Esite huoneistokohtaisista vesimittareista
Huoneistokohtaiset vesimittarit (pdf)