17.12.2018

Monipuoliset tuoteperheet hyvällä tuotetuella varustettuna

Karves Suunnittelu Oy tarjoaa korjausrakentamisen ja energiatehostamisen konsultointia. Koka Oy on yksi Karves Suunnittelun käyttämistä vesimittarien maahantuojista, joka tarjoaa monipuolisesti eri tuoteperheiden mittareita. Yhteistyön avulla saa Karves Suunnittelu kerralla oikeat ja suunnitelmiinsa sopivat vesimittarit.

Karves Suunnittelu on Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:n tytäryhtiö, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Pasilassa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 50 työntekijää, ja sen palveluihin kuuluvat korjausrakentamisen ja energiatehostamisen konsultointipalvelut.

– Meidän tehtävänämme on tuottaa ymmärrettävää asiantuntijuutta. Taloyhtiöhankkeissa tilaaja on usein maallikko, jolloin pyrimme tekemään rakentamisen hankalan sanaston ja kaiken siihen liittyvän mahdollisimman helpoksi ymmärtää, kertoo Karves Suunnittelun kehityspäällikkö Markus Hyttinen.

Monipuolinen valikoima ja hyvä hinta-laatusuhde

Koka Oy on yksi Karves Suunnittelun käyttämistä vesimittarien maahantuojista. Karves Sunnittelu hankkii heiltä niin langallisia kuin langattomiakin mittareita. Koka Oy saa kiitosta monipuolisesta valikoimastaan sekä hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

– Koka Oy tarjoaa meidän käyttöömme monipuoliset tuoteperheet sekä hyvän tuotetuen, jota hyödynnämme suunnittelussa, Hyttinen kertoo.

– Vesimittareilla on monipuoliset luentamahdollisuudet. Niitä voi lukea tabletilla tai sitten välittää tiedon suoraan isännöintitoimistoon, sanoo Karves Suunnitellulla LVI-suunnittelijana työskentelevä Jenni Kiukkonen-Kivioja.

Tarvittavat tiedot ja vastaukset saatavilla nopeasti

Käytännössä Karves Suunnittelu valitsee jokaiseen kohteeseen sopivia vesimittareita ja ehdottaa eri malleja tilaajalle. Sen jälkeen valittu vesimittarityyppi määritetään ja siirretään urakkalaskentaan. Tilaajille tärkeitä asioita ovat tarkat tiedot mittareiden investointi- ja käyttökustannuksista sekä erilaisista luentamahdollisuuksista.

– Tilaajien tietoisuus on kasvanut, ja julkisuudessa on ollut paljon keskustelua vesimittareiden luotettavuudesta, Hyttinen toteaa.

– Saamme Koka Oy:ltä kaikki tarvitsemamme tiedot ja vastaukset hyvin nopeasti, hän kiittelee.

Kerralla oikeat ja suunnitelmiin sopivat tuotteet

Karves Suunnittelun ja Koka Oy:n välinen yhteistyö on sujunut hyvin. Teknistä lisätietoa ja tarvittavaa kohdekohtaista tukea on aina saatavilla. Sekä Hyttinen että Kiukkonen-Kivioja ovat valmiita suosittelemaan Koka Oy:tä myös muille.

– Olen ollut heihin yhteydessä sähköpostitse ja saanut asiantuntevaa palvelua, Kiukkonen-Kivioja kuvailee.

– Kokemuksemme ovat myönteisiä. Meillä on hyvät kontaktihenkilöt. Koka Oy:ltä saamme suunnitelmiimme kerralla oikeat tuotteet, Hyttinen summaa.

« Palaa takaisin