Siirry sisältöön

Etäluentajärjestelmät

Valikoimastamme löytyy vedenmittausjärjestelmiä erilaisiin kohteisiin huoltoyhtiöille, taloyhtiöille ja myös vesilaitoksille. Pilvipalveluista lukematiedot vodaan siirtää automaattisesti huoltoyhtiön tai vesilaitoksen käyttämään ohjelmistoon halutulla syklillä ja laskutus tapahtuu normaalisti käytössä olevan laskutusohjelmiston kautta.

Tuotteet

Etäluentajärjestelmät

Langattomalla M-Bus-tekniikalla toteutettu huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä

HYDROLINK Wireless

Etäluentajärjestelmät

M-Bus-väylätekniikalla toteutettu huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä

HYDROLINK Line

Etäluentajärjestelmät

Langattomalla M-Bus tekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä liikkuvalla vastaanottimella

HYDROLINK Go

Etäluentajärjestelmät

Täysin langaton, etäluettava vedenmittausjärjestelmä vesilaitosten käyttöön

HYDRONET

Etäluentajärjestelmät

"DriveBy" etäluentajärjestelmä perustuu langattomaan M-Bus-tekniikkaan

HYDROLINK Remote

Etäluentajärjestelmät

Etäluettava vedenmittausjärjestelmä talo- ja huoltoyhtiöille

HYDROLINK Online

Yleistä etäluentajärjestelmistä

Tarjoamme kolme erilaista ratkaisua taloyhtiöiden käyttöön, joilla vesimittareiden lukemat saadaan isännöitsijälle ja huoneistokohtainen laskutus onnistuu helposti. HYDROLINK Wireless -järjestelmässä langattomat HYDRODIGIT-TX-mittarit lähettävät lukematiedot keskusyksikölle, josta lukematiedot välittyvät HYDROLINK Online -palveluun. HYDROLINK Line -järjestelmä koostuu GSD-RFM-vesimittareista, keskusyksiköstä ja tiedonsiirtoyksiköstä, josta lukematiedot välittyvät Online-palveluun. HYDROLINKGo  -järjestelmässä HYDRODIGIT-TX-vesimittarit luetaan toimitukseen sisältyvällä kannettavalla tietokoneella esim. taloyhtiön pihalta ja lukemat voidaan siirtää tiedostomuodossa laskutusjärjestelmään.

Vesilaitoksille suunnattu HYDRONET-vedenmittausjärjestelmä toimii valtakunnallisen IoT-verkon kautta ja on saatavilla eri IoT-tekniikan verkkoihin (Sigfox, LoraWAN, NB-IoT). HYDRONET on täysin automaattinen etäluentajärjestelmä, joka ei vaadi muita investointeja kuin vesimittarit. Lukemat tallentuvat HYDRONET-pilvipalveluun ja ovat siirrettävissä automaattisesti vesilaitoksen käyttämään laskutusohjelmaan. HYDROLINK Remoten avulla langattomien vesimittareiden lukemat saadaan vastaanottimen avulla tietokoneeseen, esimerkiksi autosta käsin.