Siirry sisältöön

Muut tuotteet

Huoneistoanturit ja näytöt, LDS-vuotoanturi ja vesimittaritarvikkeet.

Huoneistonäytöt

Lisävarusteina saatavat näytöt eivät ole pakollisia asukkaalle, jos asukkaalla on helppo pääsy vesimittarille ilman työkaluja.

HYDROLINK Line -järjestelmään saa lisävarusteena erillisen AD-2-huoneistonäytön, joka näyttää kylmä- ja lämminvesimittareiden lukemat, lämpötilan ja suhteellisen kosteuden.

HYDROLINK Wireless ja HYDROLINK Tablet -järjestelmiin saa lisävarusteena langattoman WAD-4-huoneistonäytön, joka on innovatiivinen visuaalinen näyttö vedenkulutuksen seurantaan.

LDS-vuotoanturi

Vuotoanturi hälyttää, kun vesivuoto on havaittu. Se sijoitetaan paikkaan, joissa on riski vesivuotoon, kuten mm. astianpesukoneen tai jääkaapin alla. Anturi havaitsee lattialle vuotavan veden, kun sen anturikaapeli osuu veteen. Patterin kesto on n. 16 vuotta.

Jokainen hälyttimen lähettämä viesti sisältää tietoa mahdollisista vuodoista sekä pariston varaustasosta. Viesti lähtee vuotoanturilta 90 s välein ja keskusyksiköltä 1 h välein. Näin ollen piilovuoto ei ehdi aiheuttamaan laajamittaisempia vahinkoja ennen kuin se huomataan.

Paketti sisältää vuotoanturin sekä kiinnikkeet anturin johdon kiinnittämiseksi. Vuotoanturin hälytyksiä seurataan HYDROLINK Online Premium– palvelun avulla.

Tuotenumero: LDS