HUONEISTOKOHTAISET VESIMITTARIT

Ympäristöministeriön määräyksestä huoneistokohtaiset vesimittarit on ollut pakollista asentaa uudis- ja saneerauskohteisiin vuodesta 2013 alkaen. Asetuksen taustalla on pyrkimys vähentää vedenkulutusta, jotta vesimaksut pienentyisivät ja käyttövedenlämmitykseen kuluisi vähemmän energiaa. Reaaliaikaista tietoa saamalla on helpompi tehdä tietoisia valintoja kulutustottumusten muuttamiseksi.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia luotettavia ja korkealaatuisia B-Metersin vesimittareita huoneistokohtaiseen mittaukseen. Mittarien lukemat ovat tarkkoja ja kaikki huoneistokohtaiset vesimittarit ovat CE/MID-hyväksyttyjä. Tavallisia vesimittareita edustaa GSD-45, jossa on 45-asteen kulmassa oleva rullalaskuri, ja GSD-RF, jossa on etäluentavaraus. Etäluettavia mittareita löytyy erilaisiin kohteisiin langallisista GSD-RFM täysin langottomiin GSD-TX-mittareihin. Lisäksi mittarivalikoimaamme kuuluu GSD-R-mittari, joita saa eri impulssiväleillä.

Etäluentajärjestelmien avulla huoneistokohtaiset mittarilukemat ovat helposti saatavilla isännöitsijöille ja laskutus onnistuu kätevästi todellisen kulutuksen mukaan. Tarjoamme myös erilaisia vaihtoehtoja, joilla asukkaa pääset seuraamaan omaa vedenkulutustaan reaaliaikaisesti.