Siirry sisältöön
Etäluentajärjestelmät

HYDROLINK Go

Langattomalla M-Bus-tekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä liikkuvalla vastaanottimella

HYDROLINK Go on langattomaan M-Bus-tekniikkaan perustuva järjestelmä. HYDRODIGIT-TX-mittarit luetaan toimitukseen sisältyvällä kannettavalla tietokoneella, josta lukematiedot voidaan siirtää tiedostomuodossa esim. tietokoneelle.

Lukematiedot vastaanotetaan toimitukseen sisältyvään kannettavaan tietokoneeseen tai tarvittaessa luetaan suoraan mittareista. Mittarilistasta voi helposti seurata, miltä mittareilta lukemat on saatu ja mitkä mittarit ovat vielä lukematta. Kohteesta riippuen voi riittää, että seisotaan taloyhtiön pihalla ja odotetaan hetki, että lukemat vastaanotetaan ohjelmaan. Jos kaikilta mittareilta ei saada heti lukemia, voidaan käydä tietokoneen kanssa esim. rappukäytävässä. Luetut tiedot saa avattua esim. Excelillä.

HYDROLINK Go -suunnitteluohjeet löydät täältä

HYDROLINK Go

Laitteet

Lataukset

HYDRODIGIT-TX-vesimittarit

HYDROLINK Go -järjestelmän vesimittarit ovat huoneistokohtaisia kylmä- ja lämminvesimittareita. Mittarit luetaan toimitukseen sisältyvällä kannettavalla tietokoneella. Kumulatiiviset lukematiedot ovat aina tarkastettavissa myös mittarin digitaalisesta näytöstä.

DN15  HYDRODIGIT-TX kylmävesimittari     LVI 4418 028
DN15  HYDRODIGIT-TX lämminvesimittari  LVI 4438 036
Myös DN20-koko!

HYDROLINK Go -luentapaketti (sis. kannettavan tietokoneen vastaanottimella sekä ohjelmiston)

LVI 4482 620

WAD-4-huoneistonäyttö (lisävaruste)

HYDROLINK Wireless ja HYDROLINK Tablet -järjestelmään voidaan haluttaessa asentaa myös erilliset huoneistonäytöt vedenkulutuksen seurantaan. Huoneistonäyttö ei ole välttämätön silloin, kun asukkaalla on mahdollisuus tarkastaa vedenkulutus mittarin omasta näytöstä.

WAD-4   LVI 4482 624              

AMB langaton lämpötila- ja kosteusanturi (lisävaruste)

AMB        LVI 4482 635

Palaa takaisin