Siirry sisältöön
Etäluentajärjestelmät

HYDROLINK Line

M-Bus-väylätekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä huoneistokohtaisen vedenmittaukseen ja tiedonsiirtoon.

HYDROLINK Line on älykkäiden etäluettavien HYDROLINK-vedenmittausjärjestelmien väyläpohjainen toteutustapa. Järjestelmä koostuu GSD-RFM-vesimittareista ja keskusyksiköstä. Kun järjestelmä liitetään internetiin, voidaan kulutuslukemia tarkastella myös HYDROLINK Online -palvelusta. Käyttömaksuton palvelu sisältää mm. automaattisen sähköpostiraportoinnin. Raportit ovat valittavina eri tiedostoformaateissa, myös suoraan isännöintiohjelmiin tallennettavissa muodoissa (Visma, Tampuuri, Domus, Kupari).

Asukkaat voivat seurata päivittäistä vedenkulutustaan lisävarusteena saatavasta AD-2-huoneistonäytöstä tai HYDROLINK Online PREMIUM -palveluun sisältyvien asukastunnusten kautta joko netistä tai puhelinsovelluksesta.

HYDROLINK Line -suunnitteluohjeet löydät täältä

HYDROLINK Line

Laitteet

Lataukset

GSD-RFM-vesimittarit

HYDROLINK Line -järjestelmän vesimittarit ovat huoneistokohtaisia DN15 kylmä- ja lämminvesimittareita, jotka kytketään suoraan M-BUS-väyläkaapeliin. Kumulatiiviset lukematiedot ovat aina luettavissa myös mittarin rullalaskurista.

DN15 kylmävesimittari      LVI 4418 013
DN15 lämminvesimittari   LVI 4438 013
Myös DN20-koko!

M-64/M-128/M-250 keskusyksikkö

Vesimittareilta lähtevät väyläkaapelit yhdistetään ja kytketään keskusyksikköön, jonka näytöltä voi tarkastella kaikkien järjestelmään kytkettyjen vesimittareiden sen hetkisiä lukemia. Keskusyksikkö valitaan järjestelmään tulevien laitteiden määrän mukaan.

M-64 keskusyksikkö   LVI 4482631    (max. 64 laitetta)
M-128 keskusyksikkö LVI 4482632   (max. 128 laitetta)
M-250 keskusyksikkö LVI 4482633   (max. 250 laitetta)

T-1 tiedonsiirtoyksikkö

M-30-keskusyksikkö voidaan varustaa tarvittaessa T-1-tiedonsiirtoyksiköllä ja internetyhteydellä, jolloin saadaan käyttöön myös HYDROLINK Online -palvelu ja automaattinen sähköpostiraportointi.

T-1-tiedonsiirtoyksikkö    LVI 4482 619

AD-2-huoneistonäyttö (lisävaruste)

HYDROLINK Line -järjestelmään voidaan haluttaessa asentaa myös erilliset huoneistonäytöt. AD-2 näyttää kylmä- ja lämminvesimittareiden lukemat, lämpötilan ja suhteellisen kosteuden.

Huoneistonäyttö ei ole välttämätön silloin, kun asukkaalla on mahdollisuus seurata kulutustaan mittarin rullalaskurista.

AD-2-huoneistonäyttö    LVI 4482 600

Palaa takaisin