Siirry sisältöön
Etäluentajärjestelmät

HYDROLINK Tablet

Langattomalla M-Bus-tekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä liikkuvalla vastaanottimella

HYDROLINK Tablet on langattomaan M-Bus-tekniikkaan perustuva järjestelmä. HYDRODIGIT-TX-mittarit luetaan toimitukseen sisältyvällä tablettitietokoneella, josta lukematiedot voidaan siirtää tiedostomuodossa esim. tietokoneelle.

Lukematiedot vastaanotetaan toimitukseen sisältyvään tablettitietokoneeseen tai tarvittaessa luetaan suoraan mittareista. Tabletin mittarilistasta voi helposti seurata, miltä mittareilta lukemat on saatu ja mitkä mittarit ovat vielä lukematta. Kohteesta riippuen voi riittää, että seisotaan taloyhtiön pihalla ja odotetaan hetki, että lukemat vastaanotetaan ohjelmaan. Jos kaikilta mittareilta ei saada heti lukemia, voidaan käydä tabletin kanssa esim. rappukäytävässä. Luetut tiedot saa siirrettyä tietokoneelle ja tiedoston saa avattua esim. Excelillä.

HYDROLINK Tablet -suunnitteluohjeet löydät täältä

HYDROLINK Tablet

Laitteet

Lataukset

HYDRODIGIT-TX-vesimittarit

HYDROLINK Tablet -järjestelmän vesimittarit ovat huoneistokohtaisia kylmä- ja lämminvesimittareita. Mittarit luetaan toimitukseen sisältyvällä tabletti-tietokoneella. Kumulatiiviset lukematiedot ovat aina tarkastettavissa myös mittarin digitaalisesta näytöstä.

DN15  HYDRODIGIT-TX kylmävesimittari     LVI 4418 028
DN15  HYDRODIGIT-TX lämminvesimittari  LVI 4438 036
Myös DN20-koko!

HYDROLINK Tablet -luentapaketti (sis. tablettitietokoneen vastaanottimella sekä ohjelmiston)

LVI 4482 620

WAD-4-huoneistonäyttö (lisävaruste)

HYDROLINK Wireless ja HYDROLINK Tablet -järjestelmään voidaan haluttaessa asentaa myös erilliset huoneistonäytöt vedenkulutuksen seurantaan. Huoneistonäyttö ei ole välttämätön silloin, kun asukkaalla on mahdollisuus tarkastaa vedenkulutus mittarin omasta näytöstä.

WAD-4   LVI 4482 624              

AMB langaton lämpötila- ja kosteusanturi (lisävaruste)

AMB        LVI 4482 635

Palaa takaisin