Siirry sisältöön
Etäluentajärjestelmät

HYDROLINK Wireless

Langattomalla M-Bus-tekniikalla toteutettu vedenmittausjärjestelmä taloyhtiöille huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen ja tiedonsiirtoon.

HYDROLINK Wireless on älykkäiden etäluettavien HYDROLINK-vedenmittausjärjestelmien langaton toteutustapa. Järjestelmä koostuu HYDRODIGIT-TX tai GSD-TX-vesimittareista, -vahvistimista ja -keskusyksiköstä.

Kulutuslukemia voidaan tarkastella mittarien lisäksi myös HYDROLINK Online -palvelusta. Käyttömaksuton palvelu sisältää halutessa aina myös automaattisen sähköpostiraportoinnin. Raportit ovat valittavina eri tiedostoformaateissa, myös suoraan isännöintiohjelmiin tallennettavissa muodoissa (mm. Visma, Tampuuri, Domus, Kupari). Asukkaat voivat seurata päivittäistä vedenkulutustaan lisävarusteena saatavasta langattomasta WAD-4-huoneistonäytöstä tai HYDRLINK Online PREMIUM -palveluun sisältyvien asukastunnusten kautta joko netistä tai puhelinsovelluksesta.

HYDROLINK Wireless -suunnitteluohjeet löydät täältä

HYDROLINK Wireless

Laitteet

Lataukset

TX-vesimittarit

HYDROLINK Wireless -järjestelmän vesimittarit ovat huoneistokohtaisia DN15 kylmä- ja lämminvesimittareita, jotka lähettävät kulutustiedot langattomasti järjestelmän keskusyksikölle. Kumulatiiviset lukematiedot ovat aina luettavissa myös mittarin rullalaskurista.

DN 15  HYDRODIGIT-TX kylmävesimittari     LVI 4418 028
DN 15  HYDRODIGIT-TX lämminvesimittari  LVI 4438 036

DN 15  GSD-TX kylmävesimittari     LVI 4418 032
DN 15  GSD-TX lämminvesimittari  LVI 4438 023
Myös DN20-koko!

E-1 keskusyksikkö

Keskusyksikkö vastaanottaa tiedot TX-vesimittareilta ja lähettää ne osoitteessa hydrolink.fi olevaan Online-pilvipalveluun.

E-1, keskusyksikkö, 230V    LVI 4482 621               

WAD-4-huoneistonäyttö (lisävaruste)

HYDROLINK Wireless ja HYDROLINK Tablet -järjestelmään voidaan haluttaessa asentaa myös erilliset huoneistonäytöt vedenkulutuksen seurantaan. Huoneistonäyttö ei ole välttämätön silloin, kun asukkaalla on mahdollisuus seurata kulutustaan mittarin rullalaskurista.

WAD-4    LVI 4482 624              

LDS-vuotoanturi (lisävaruste)

Vuotoanturi hälyttää, kun vesivuoto on havaittu. Se sijoitetaan paikkaan, joissa on riski vesivuotoon, kuten mm. astianpesukoneen tai jääkaapin alla. Vuotoanturin hälytyksiä seurataan HYDROLINK Online Premium -palvelun avulla.

LDS-1   LDS-vuotoanturi

RFM-AMB langaton lämpötila- ja kosteusanturi (lisävaruste)

RFM-AMB

Palaa takaisin