19.02.2019

Yhteistyön kolme ratkaisevaa tekijää

Lehto-konserniin kuuluva Remonttipartio on luottanut Kokan vesimittareihin jo useiden vuosien ajan. Linjasaneerauksia tekevälle yritykselle erityisesti toimitusvarmuus ja -nopeus ovat tärkeitä tekijöitä yhteistyökumppanin valinnassa.

Remonttipartio suorittaa vuosittain noin kymmenen linjasaneerausta pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Vuosia kestäneen yhteistyön aikana Kokan mittareita on asennettu jo kymmeniin Remonttipartion kohteisiin.

– Esimerkiksi parhaillaan Helsingin Pihlajamäessä käynnissä olevaan 62 asunnon kohteeseen on valittu Kokan mittarit. Taloyhtiö halusi tällä kertaa mekaaniset mittarit, jotka ovat paikalta luettavia. Vettä mitataan huoneistokohtaisesti, Remonttipartion LVI-projektipäällikkö Mikko Ylikarjula selvittää.

Kilpailukykyinen tuotevalikoima saa kiitosta

Paikalta luettavien mittareiden lisäksi taloyhtiöt voivat valita käyttöönsä tontilta luettavat tai etäluettavat vesimittarit. Remonttipartion kohteisiin asennetaan tasaisesti jokaista mittarityyppiä. Laajan tuotevalikoiman lisäksi yhteistyön edellytyksenä on tietenkin sopiva hinta.

– Kokalla on todella laaja tuotevalikoima, ja heidän vesimittarinsa on helppo asentaa mihin tahansa kohteeseemme. Mittarit ovat myös hieman edullisempia kuin kilpailijoiden vastaavat ja ne toimivat moitteetta, Ylikarjula toteaa.

”Meille on todella tärkeää, että työt eivät seiso”

Suurimmaksi asiaksi onnistuneessa yhteistyössä Ylikarjula nostaa kuitenkin Kokan toimitusvarmuuden. Mittarit tulevat sovittuun paikkaan sovittuna aikana, eikä asiakasta jätetä ongelmatilanteiden kanssa yksin.

– Tarpeemme on otettu todella hyvin huomioon. Jos on tullut ongelmia, apua on saatu pikaisesti. Tarvittaessa Kokan työntekijä on tullut käymään työmaalla. Heidän asiakaspalvelunsa on erittäin hyvää.

– Koka lupaa vesimittarit viikossa mihin tahansa kohteeseen. Tämä lupaus on myös pitänyt. Meille on todella tärkeää, että työt eivät seiso, emmekä ole joutuneet odottelemaan vesimittareja, vaan ne ovat aina tulleet meille työmaan oikeassa vaiheessa, Ylikarjula kiittää lopuksi.

« Palaa takaisin