Siirry sisältöön
Etäluentajärjestelmät

HYDRONET

HYDRONET- vedenmittausjärjestelmä on vesilaitosten käyttöön kehitetty täysin automaattinen etäluentajärjestelmä, jonka avulla vesimittareiden hallinta ja valvonta onnistuu helposti HYDRONET.FI ilmaisen pilvipalvelun kautta.

Vedenmittausjärjestelmän käyttöönotto on helppoa ja edullista, koska se ei vaadi vesimittareiden lisäksi mitään muita laite- tai ohjelmistoinvestointeja. HYDRONET- mittarit lähettävät lukema- ja hälytystiedot valtakunnallisen tai paikallisen IoT- verkon kautta pilvipalveluun.

Vesimittareiden lukumäärällä ei ole ala- eikä ylärajaa, joten HYDRONET-etäluentajärjestelmä sopii erinomaisesti niin suurille kuin myös pienille vesilaitoksille ja vesiosuuskunnille.

HYDRONET- vesimittarimme toimivat eri IoT- tekniikoiden verkoissa (Sigfox, LoRaWan, NB-IoT) erilaisten moduulien avulla. LoRa- ja NB-IoT- tekniikoiden mittareiden lähetysväli on ohjelmoitavissa.

Mittarilukemat siirtyvät kahdesti vuorokaudessa valtakunnallisen IoT- verkon kautta HYDRONET- pilvipalveluun, josta lukemat ovat luettavissa web-selaimen kautta ja loppuasiakkaan laskutus onnistuu helposti. HYDRONET-palvelusta lukematiedot vodaan siirtää automaattisesti vesilaitoksen käyttämään ohjelmistoon halutulla syklillä ja laskutus tapahtuu normaalisti käytössä olevan laskutusohjelmiston kautta.

Vastaanottimia tai muita laitteita ei tarvita! Vain vesimittarit, joita ei tarvitse lukea. Tutustu järjestelmään ja mittareihin tarkemmin tästä.

HYDRONET